تصاویری از احداث بزرگترین پل کابلی ایران (پل هشتم اهواز)

 

 

 

کابل های مورد نیاز این پل نیز از یک شرکت بزرگ چینی خریداری گردیده است. عملیات نصب و کشش کابل ها در بهمن ماه 1389 صورت گرفت که با کشیدن کابل ها در سایر مقاطع عرشه، پروژه ادامه یافت. نصب کابل های پل هشتم چهار ماه زمان به خود اختصاص داد. مقدار کلی کابل‌های نگهدارنده پل هشتم به میزان ۲۴۰ تن بوده و برنامه نصب آن در قالب ۳۲ ردیف به صورت جفت در طرفین پایه‌های پل اجرا گردید و در هر طرف پایلون هشت ردیف کابل قرار می‌گیرد به طوری که در هر پایه دو کابل به عنوان نگهدارنده در نصب شد. این پروژه حدود 30 میلیارد تومان هزینه در بر داشته است.

مجری پروژه پل هشتم اهواز از لحاظ کارایی این پل اظهار داشت که پل هشتم می تواند ترافیک منتهی به مرکز شهر را کاهش دهد و بخشی از ترافیک پل چهارم، به این پل منتقل می شود؛ پس از آن نیز برای افزایش کارایی پل هشتم، می توان در ادامه پل و در منطقه امانیه، مسیری به سمت منطقه کمپلو، در موازات پل راهنمایی ایجاد کرد.

با این حال، با توجه به خرج هنگفتی که برای ساخت پل کابلی اهواز صورت گرفته، چنین پل هایی نیازمندی نورپردازی های قوی و زیبا می باشند. در صورتی که نماسازی هایی با اصول معماری و شهرسازی و نیز نورپردازهایی بر طبق زیبا شناختی شهر صورت بگیرد، علاوه بر جذب گردشگر به عنوان یک پروژه ی عظیم کشور و نیز به عنوان بزرگترین پل کابلی ایران و یا حتی خاورمیانه، می تواند در رضایت شهروندان اهوازی و بالا بردن سطح شهری در جامعه نقش مهمی ایفا کند. حتی می تواند با توجه به نداشتن یک نماد شهری در اهواز، جایگزین مواردی هم چون میدان نه چندان زیبای پنج نخل که علاوه بر نداشتن زیبایی قدمتی هم ندارد، گردد. نورپردازی نوین کمبودی است که در پل معلق اهواز هم دیده می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد